Nieuwjaarsreceptie: ‘Haal het beste uit jezelf en je collega’s!’

09/02/2023

Gratis voor onze leden, met aansluitend een natje en een droogje.

Individuele medewerkers en teams die hun drijfveren en talenten optimaal benutten zijn aantoonbaar succesvoller. Maar hoe begin je hieraan? Door inzicht te creëren! Om de samenwerking in de praktijk te verbeteren, is het van belang dat je jouw collega’s beter gaat begrijpen. Welke drijfveren hebben jouw collega’s? Komen deze overeen met jouw eigen drijfveren of zitten deze juist in de weg? Of, nog vervelender: kosten deze andere drijfveren je zelfs energie? Met MyDrives MyHabits MyMatch krijg je een kleurrijke kijk op jouw eigen persoonlijkheid en die van jouw team, en creëer je een sterk fundament voor jouw eigen succes en dat van de praktijk. 

Tijdstip

Datum: 09/02/2023
Uur: 20u30

Spreker(s)

Michiel Mottet

Locatie

Zaal Vogelzang, Kumtich (Tienen)
Zaal Vogelzang
Leuvenselaan 534 te Tienen (Kumtich)

CV Michiel Mottet

Michiel studeerde in 2018 af als arbeids-, organisatie- en gezondheidspsycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, Nederland. Gedurende zijn studie kreeg hij speciale interesses in de aspecten motivatie, werk-privé balans, burn-out, organisatiecultuur en leiderschap. Vanzelfsprekend verdiepte hij zich voor zijn masterthesis in deze onderwerpen en onderzocht hij de aantrekkelijkheid van verschillende organisatieculturen en leiderschapsstijlen voor millennials.

Eind 2018 maakte hij de stap om samen met zijn vader, José Mottet medeoprichter en trotse zaakvoerder te worden van Vera Icon. Een avontuur dat hem vooral veel passie, dynamiek, energie en werkplezier in zijn professionele leven bezorgt.

Met zijn jeugdig enthousiasme en energie wilt hij zich steeds verder blijven ontwikkelen binnen zijn vakgebied en deze kennis toepassen in de diergeneeskunde, waarin psychologie steeds meer een belangrijke rol begint te spelen. Denk maar aan burn-out, werkdruk, werk-privé balans en het functioneren binnen een team. Door deze punten op peil te zetten wilt hij graag bijdragen aan een beter leven voor onze kleine viervoeters en zo ook aan het welzijn van eigenaars en natuurlijk ook dierenartsen zelf.